CZINEGE MANUFAKTÚRA KFT.
...természetes alapanyagból természetesen jót!
 • Főoldal
 • Blog
 • Kosarak
 • Tárolók
 • Virágtartók
 • Állathordó kosarak
 • Lakberendezés
 • Bútorok
 • Üzletberendezés
 • Háztartás
 • Lakástextil

Újra a legnépszerűbb: vesszőből készült egyedi bútorok!

Az elmúlt években óriási lett az igény arra, hogy kicsit közelebb kerüljünk a természethez. Nagy szükségünk van rá és sokan már tudatosan alakítják úgy a környezetüket, hogy az minél naturálisabb legyen. Keressük a természetes környezetet, kertes házba költözünk, akár több órányira is munkahelyünktől, vagy lakásunkat igyekszünk úgy kialakítani, hogy az minél megnyugtatóbb és hangulatosabb legyen.

Újra a legnépszerűbb: vesszőből készült egyedi bútorok

Éppen ezért az elmúlt években újra nagy népszerűségnek örvendenek az egyedi vesszőből készült bútorok és kiegészítők, melyekkel könnyedén csempészhetünk egy kis természetet otthonunkba. Ezek a termékek számtalan előnnyel rendelkeznek, arról nem is beszélve, hogy az egyedi kézzel készített bútorok és kiegészítők vásárlásával, mi is támogathatjuk a manufaktúrákat.
De nézzük, miért is szeretjük annyira a vesszőből készített termékeket:


Mert hangulatos!

Festett vagy natúr, az biztos, hogy egy jól kiválasztott fűzfavessző fotelban százszor inkább pihenünk, mint egy rideg műanyag széken. A természetes alapanyagú kerti bútorok nemcsak kertben, de beltérben is ugyanolyan jól mutatnak, így érdemes úgy kiválasztani a bútorokat vagy a kiegészítőket, hogy azok összehangban legyenek, nem is gondolnánk, mennyit számít!


Mert praktikus!

A vesszőbútorok és a kiegészítők között rengeteg jópofa ötlet található, szinte bármi elkészíthető ebből az anyagból. Nagy kedvenc például a Láda kanapé, ami nemcsak hogy egy dekoratív ülőalkalmatosság, de a lábnál található ládába még pakolhatunk is. Használható a nappaliba, az előszobába, teraszra vagy a kertbe, tárolni meg ugye mindig van mit, így bőven ki lesz használva ez a praktikus bútor. Tárolásra egyébként rengeteg féle vessző alapanyagú termék található, az egészen kicsi dobozkáktól az óriási bőröndökig. De nem csak praktikus bútorok és lakásdekorációs termékek találhatóak meg a választékban, maga az alapanyag is az, hisz ezek a tárgyak rendkívül könnyűek, így kellően mobilak, kedvünkre hozhatjuk-vihetjük egyik helységből a másikba, vagy akár ki a kertbe.


Mert könnyen tisztítható!

A vessző, nád vagy rattan bútorok rései közé könnyen bemegy a por, viszont elég egy száraz vagy enyhén nedves ronggyal áttörölni, de akár bútorápolóval is áttörölhetjük, hogy megtartsák rugalmasságukat.


Mert strapabíró!

A fűz-és fonott termékek jó tulajdonságai közé tartozik, hogy erősek és tartósak, így hosszú évekig élvezhetjük jó tulajdonságaikat. Látszólag törékenyek, de ezek a tárgyak kifejezetten hosszú életűek rugalmasságuknak köszönhetően. Ezért bátran rendezzük be akár a gyerekszobát is ezekből a bútorokból, egy gyerekkanapéval vagy egy hintaszékkel nem lehet mellélőni, a gyerekek biztosan imádják majd.


Mert mindenre jó!

Az a fantasztikus ezekben a termékekben, hogy szinte minden elkészíthető belőlük, a bútoroktól kezdve a virágtartón át, egészen az újságtartóig vagy akár a lámpaernyőig. Sőt, akár egyedi méretben és színben is megrendelhetőek.

Ha tehát kedvet kaptunk ezekhez a természetes anyagú bútorokhoz vagy lakásdekorációs termékekhez, nincs más dolgunk, csak megálmodni a helyüket, mert hosszú-hosszú évekig lesznek majd környezetünk hangulatfelelősei!AJÁNLOTT TERMÉKEINK
Cikkszám: 08-09-03-50
Szélesség: 40 cm
Mélység: 45 cm
Magasság: 20 cm
Akciós ár:
2.308 Ft
Kedv.: 27%
3.162 Ft
Cikkszám: 09-06-10-00
Szélesség: 35 cm
Mélység: 28/75 cm
Magasság: 28/80 cm
Termék ára:
9.512 Ft
Kedv.: [@ksz]%
[@ar] Ft
Cikkszám: 10-03-10-00
Szélesség: 47 cm
Mélység: 55 cm
Magasság: 43/80 cm
Termék ára:
13.449 Ft
Kedv.: [@ksz]%
[@ar] Ft
KORÁBBI BEJEGYZÉSEINK
minde ami kert

Ha a természet és a kert szerelmesei vagyunk, sok mindent tehetünk azért, hogy a tökéletes álomkertünk megvalósuljon.

És bár elsőre talán azt gondolnánk az eredmény pusztán az anyagiak kérdése, a jó hír az, hogy egészen apró ötletekkel és kiegészítőkkel is hatalmas változásokat érhetünk el!

Bővebben