CZINEGE MANUFAKTÚRA KFT.
...természetes alapanyagból természetesen jót!
 • Főoldal
 • Blog
 • Kosarak
 • Tárolók
 • Virágtartók
 • Állathordó kosarak
 • Lakberendezés
 • Bútorok
 • Üzletberendezés
 • Háztartás
 • Lakástextil

Újdonságok

Egy újabb üveg bor karácsonyra vagy egy sokadik sál, esetleg valami édesség. Ismerős? Szinte mindenki belefutott már olyan helyzetbe, amikor valami sablonos és elcsépelt ajándékot kapott, vagy esetleg adott. Persze ezek az ajándékok nem feltétlenül jelentik az érdeklődés vagy a szeretet hiányát, van olyan, amikor egyszerűen csak egy jó ötlet hiányzik, vagy nem ismerjük eléggé az ajándékozott személyét. Pedig rengeteg olyan dolgot vehetünk ma már, ami nem terheli pénztárcánkat, mégis ötletes és igazi örömet tudunk vele okozni. Mostanában a lakásdekorációs és lakásfelszerelési tárgyak lettek igen népszerűek, hisz ezek azok a termékek, melyekre az ember csak ritkán szán pénzt, viszont amikor már megvannak, nem is értjük, mért nem vettük már meg korábban őket. Adunk pár karácsonyi ajándék tippet, hátha van köztük olyan, amire Ön sem gondolt:

Újdonságok

Népszerűek a látványos és színes fa fogasok, talán mert sosincs elég hely télen a kabátoknak, és mert ma már olyan darabokat is kaphatunk, melyek nemcsak hogy praktikusak, de gyönyörűen dekorálják előszobánkat. Lehet ez vidám állatmintás vagy egy fiatalos, menő darab, esetleg a tenger szerelmeseinek szánt darab. De ha kevés a hely, gondolkodhatunk kisebb verzióban is, ami egy akasztóval rendelkezik, ez a házikó fogas például kicsi is és jópofa is. Nagy kedvenc a fa kulcstartó szekrény is, melyet kedves felirataival és a hangulatos vintage stílusával nyugodtan ajándékozhatunk bárkinek, biztosan örömet tudunk majd okozni vele. Ráadásul megspórolhatunk barátainknakpár összezörrenést is, amit az eltűnt kulcsok szoktak okozni. Gondolkodhatunk ajtódíszekben és egyéb dekorkellékekben is, ilyesmire az emberek ritkán gondolnak, pedig ezekkel az apróságokkal lehet könnyedén feldobni a lakás hangulatát. Egy felakasztható ajtódísz vagy a különböző üzenetekkel ellátott díszek kifejezetten helyesek, és pont ezek azok az ajándékok, melyekkel nem lehet mellé lőni, még akkor sem, ha nem annyira ismerjük az ajándékozottat, esetleg munkahelyi vagy osztálykarácsony az apropó.

Ha valami komolyabb ajándékot keresünk, de mindenképp maradnánk a lakásdekorációnál, az egyik legnagyobb meglepetést a talpas kalitkák szokták okozni, gyönyörűen feldobja a helységet, igazi női ajándékok, különféle díszítéssel. Lehet ez kis méretű rózsás vagy nagyobb, vagy akár minta nélküli is. A romantika és a vintage stílus kedvelői között általában ez az a darab, amit első körben beszereznek, klasszikus dekorációja lehet a stílus kedvelőinek.

Újdonságok

Ha valami igazán praktikusat szeretnénk adni konyhatündéreknek, egy ötletes fa evőeszköztartó vagy egy fa szalvétatartó is kiváló ajándék lehet, de az evőeszköztartót megtalálja forgatható verzióban is, hogy egy kis plusz is legyen a dologban. Nagyon jól mutatnak a különböző feliratos holmik is, London-mániás ismerőseink például biztosan imádnák ezt a lábtörlőt. És ha már feliratok, poháralátétben is gondolkodhatunk, különböző jópofa szövegekkel. Könnyű dolgunk van azokkal a családtagjainkkal, szeretteinkkel, akik a virágok és a kert szerelmesei. A különböző napelemes kerti dekorációk mostanában nagyon népszerűek, de egy kőhatású rusztikus kaspóval is nagy örömet tudunk okozni a növények kedvelőinek. És akinek vannak virágai az pontosan tudja, ezekből sosem elég, így nyugodtan nézelődhetünk tovább, virágtartókból rögtön többet is vehetünk.

Ezek a termékek mind-mind újdonságok, azaz nemrég érkeztek a Czinege Manufaktúrához, ezért most érdemes kicsit körülnézni,hátha több ajándékot is be tud nálunk szerezni, megspórolva így némi időt és energiát. De ha esetleg elakadna, kérdése lenne vagy továbbra sincs ötlete, kérjük keressen minket, tanácsadóink örömmel segítenek a tökéletes karácsonyi ajándék kiválasztásában! Kellemes ünnepet minden kedves olvasónknak, vásárlónknak!