CZINEGE MANUFAKTÚRA KFT.
...természetes alapanyagból természetesen jót!
 • Főoldal
 • Blog
 • Kosarak
 • Tárolók
 • Virágtartók
 • Állathordó kosarak
 • Lakberendezés
 • Bútorok
 • Üzletberendezés
 • Háztartás
 • Lakástextil

Karácsonyi ajándéktippek, a különleges meglepetésekért!

Akárki akármit mond a Karácsony egyik legizgalmasabb pontja az ajándékozás. Valljuk be, adni és kapni is éppolyan jó, ezért ha nem vagyunk biztosak abban, mit is szeretnénk adni barátainknak, családtagjainknak, inkább kezdjünk el korábban tervezni, hogy igazi öröm legyen az arcokon!

Karácsony

Ami biztos, a lakását mindenki szereti csinosítgatni, viszont nem mindenkinek van ideje és energiája ezzel foglalkozni. Viszont, ha kicsit is ismerjük az ajándékozottat, könnyedén kitalálhatjuk, minek örülne. Nézzünk pár ötletet:


Az apró díszek szerelmeseinek

Akik megrögzötten gyűjtik az apróságokat, biztosan szeretni fogják a különböző gyertyatartókat. Ezekből ugyanis sosem elég és igazi különlegességeket is találhatunk, mint például az álló bambusz gyertyatartó, vagy a trópusi fából kézzel faragott elefánt mécsestartó, melyet az állatbarátok biztosan kedvelnek majd.

Vagy választhatunk apró dekoratív dobozkákat, melyeket ékszertartónak vagy kisebb kincsek tárolására kiválóan lehet használni. És ha már ékszer; választhatunk különleges fa ékszertartót is, mely nem csak praktikus, de kifejezetten dekoratív is.

Nagy kedvencek a füstölő készletek is, melyeket az ember magától nem nagyon vásárol, de egy ilyen szett használata igazán meghitté és hangulatossá varázsolja a helységeinket, így ajándékba viszont kiváló ötlet lehet. Különböző illatvariánsok közül is választhatunk, vagy más-más tartóval.

TIPP: Ha épp a nagy keresgélés folyamán magunknak is találunk karácsonyi díszt, ami tetszik, érdemes beszerezni, év közben az embernek nemigen jut eszébe felfrissíteni a saját készletet! Angyalkák, gömbök, minden, ami a tökéletes hangulathoz fontos!

Karácsony

Tartók, tálak, díszek

Vannak, akik élnek halnak a praktikumért. Nekik választhatunk egy szép fém karácsonyi hangulatú tálat, ami nem csak hogy praktikus és strapabíró, de még a kellő ünnepi hangulatot is lakásunkba varázsolja. De aki inkább a hagyományosabb anyagokat és díszeket részesíti előnyben, azoknak egy helyes angyalkás tál is biztosan örömet okoz majd.

A karácsonyi asztaldíszek is igen népszerűek és jó, ha több is van belőlük, hisz mindig az épp aktuális terítékhez lehet választani. Az arany színekben játszó karácsonyhoz például tökéletes lehet egy szép aranyozott díszítésű kerek asztaldísz. Természetesen arra is van lehetőség, hogy mi magunk készítsünk asztaldíszt és valószínűleg ezzel okozzuk majd a legnagyobb örömet, egy koszorú faháncs kell csak hozzá, a többi pedig a fantáziánkra és kézügyességünkre van bízva.

Ha tudjuk, hogy igazi növényrajongóval van dolgunk, biztosan nagy örömet okoz majd egy kedves kis nővényfuttató is, több fajta formából is választhatunk, de ha már tél, a legbiztosabb, a hóember. Aki mindenképp valami virágtartóban gondolkodik, érdemes körülnézni kínálatunkban, rengeteg szép és hasznos ajándéktárggyal szolgálhatunk.

A szobrok és a maszkok is népszerű ajándéktárgyak, rengeteg félét választhatunk, méretben, stílusban és színben egyaránt.


Valami emlékezeteset…

Aki pedig inkább valami nagyban gondolkodik, érdemes megnézni a nagy kedvenceket, a hintaszékeket. Mindenki szeret kényelmesen bekuckózni és pihenni, amire tökéletesen alkalmasak ezek az egyedi kézzel készített székek. Gyerekméretben és felnőtteknek is kínálunk hintaszéket, karácsonyi ajándéknak igazán tökéletesek, sőt akár egy kényelmes kagylófotel mellett is dönthetünk. Népszerű ajándékok a ládák is, a varázslatos kincsesládától kezdve, egészen a szép, természetes anyagú rattan ládáig.

Egy-egy gondosan kiválasztott kisbútorral óriási meglepetést tudunk okozni, persze nem árt, ha jól ismerjük a helyet, ahova szánjuk, nehogy a meglepetés rosszul süljön el. Ám családtagoknak, közeli barátoknak bátran választhatunk ezek közül, hisz ezek hosszútávú és igazán felejthetetlen ajándékok lesznek.

És ha a sok-sok ötlet esetleg csak összezavarta és nem tud dönteni, esetleg tanácsra, vagy segítségre lenne szüksége, keressen minket bátran, örömmel segítünk az ünnepi hangulat megteremtésében.

Kellemes készülődést!